مجموعه ها

بیت کوین

قوانین جدید برای اخذ اقامت ترکیه اتباع خارجی

طبق آخرین تصمیمات اداره مهاجرت و امنیت ترکیه اتباع خارجی برای دریافت اقامت یک ساله بلند مدت نیاز به اوراق ترجمه شده از طرف کشور ایشان مربوط به نداشتن سو پیشنه میباشند. 

 

قوانین دریافت اقامت ترکیه از سال‌های پیش کمی سختر شده و مهاجرین کشورهای خارجی میباست برگه سو پیشینه را به صورت ترجمه شده و سپس تایید سفارت ترکیه رسانده و سپس با گردآوری دیگر اوراق به پلیس امنیت کشور ترکیه تحویل دهند. 

مدارک دیگر نیز همچنین بیمه از طرف یکی از شرکت‌های بیمه ترکیه و همچنین اجاره نامه خانه و سند مالکیت ملک می‌باشد. 

 

اتباع خارجی پس از اقامت یکساله در صورت درخواست تمدید ویزا نیز میبایست در مدت اقامت خود یا به بازگشایی شرکت و کسب در ترکیه و یا انجام سرمایه‌گذاری اقدام کرده باشند در غیر اینصورت ممکن است با تمدید اقامت آنها مخالفت شود. 

 

 

لطفا برای اطلاعات بیش‌تر از انجام این کارهای قانونی با تلگرام و واتزاپ و یا ایمیل شرکت امور مهاجرت و املاک ترکیه تماس حاصل فرمایید . 

 

 

تلفن تماس :  

00905309039111

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

بهنام

درباره ما:

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

فروش و اجاره سوییت و آپارتمان به صورت سالانه و ماهانه و روزانه

Top