مجموعه ها

بیت کوین

شرایط کار در ترکیه

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در ترکیه

 

آیا در خصوص مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در ترکیه نیاز به اطلاعات دارید ؟ آیا جهت اقدام برای ویزای کاری ترکیه ، مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در ترکیه را نمی دانید؟ آیا به غیر از مدارک کاری،  نیازی به ارائه مدارک دیگری برای اخذ  ویزای کاری ترکیه می باشد؟ ویزای کار ترکیه برای چه افرادی مناسب تر است ؟ شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در ترکیه چه مواردی می باشند؟ کشور ترکیه به دلیل نزدیک بودن به کشور ایران و داشتن شرایط کار مناسب ، بسیاری از ایرانیان خواهان ورود به کشور ترکیه و  خواهان اطلاعات جامع و کاملی درباره مدارک لازم برای ویزای کار ترکیه می باشند . لذا ویزای کار ترکیه شرایط خاصی برای مهاجرین خواهد داشت .  در مقاله ذیل انواع مهاجرت به ترکیه را بررسی خواهیم نمود . ویزای کار هنرمندان ترکیه  و مدارک لازم برای ویزای کار هنرمندان  ترکیه شامل چه مدارکی می باشد ؟  برای ویزای کار مشاغل خاص ترکیه در چه رشته هایی شانس ویزا بالاتر می باشد؟ آیا با داشتن  ویزای کاری ترکیه امکان اخذ اقامت دائم اتحادیه اروپا وجود دارد ؟

هر خارجی جهت اشتغال به کار در ترکیه نیاز به یک مجوز کار معتبر خواهد داست .  این مجوز توسط وزارت کار ترکیه و امور اجتماعی ترکیه (MLSS) صادر می شود . برای اکثر مهاجر ها  باید مجوز کار خود را همزمان با ویزای کار دریافت نمایند . این به معنی است که شما ویزای کار مورد  درخواستی خود را به سفارت ترکیه و یا کنسولگری آن  در کشور خود تسلیم می نمایید ، در حالی که کارفرمای شما باید مدارک لازم شما  را به  MLSSارائه نماید . همچنین با این حال ، مجوز کار شما از داخل ترکیه صادر می شود. مهاجرین واجد شرایط برای اجازه کار در ترکیه که قصد در خواست این نوع ویزا را دارند، باید حداقل۶ ماه از مهلت اعتبار اجازه اقامت آن ها باقی مانده باشد تا بتوانند درخواست صدور ویزا را داشته باشند . اتباع خارجی که به کشور ترکیه به عنوان توریست وارد ترکیه شده اند ، واجد شرایط برای اجازه کار نمی باشند.

مدارک لازم برای ویزای کار در ترکیه :

۱٫دفترچه اقامت

۲٫ارائه برگه اقامت و پاسپورت

۳٫یک قطعه عکس

۴٫کد ملی جمهوری ترکیه که از سوی اداره امنیت ترکیه و مخصوص تبعه خارجی (متقاضی(

۵٫برگه درخواست کار + پیشنهاد کاری از کارفرما

۶٫مدارک تأیید صحت پیشنهاد کاری

۷٫برگه در خواست الکترونیکی

۸٫مدارک صحت کمپانی که در خواست کار شما را تأیید نموده اند

۹٫ادرس ایمیل کارفرما

۱۰٫کد رمز دولتی کارفرمای خود

نحوه درخواست ویزای کار ترکیه :

صرف نظر از اینکه شما برای یک اجازه کار در خواست خود را از داخل و یا خارج از ترکیه ارائه نمودید ، شما نیاز به یک قرارداد کار و یا پیشنهاد کاری خواهید داشت . لذا هنگامی که مدارک و اسناد شما و کارفرمای شما تسلیم شده اند باید به اداره MLSS برسند ، از این رو پروسه زمانی بررسی پرونده شما ظرف مدت ۹۰ روز به طول خواهد انجامید .

اگر درخواست شما مورد تایید قرار گرفت ، باید فرد به صورت حضوری به کشور ترکیه مراجعه نماید و ویزای کار و اجازه دریافت  گذرنامه خود را مهر و تأیید نماید . اگر شما از داخل ترکیه درخواست ویزای کار را صادر می نمایید ، شما می توانید برای بررسی پرونده خود به دفاتر MLSS در آنکارامرجعه نمایید تا ویزای شما و اجازه اقامت شما مورد بررسی قرار گیرد .در نهایت، شما باید برای اجازه اقامت در ظرف ۳۰ روز پس از ورود خود در ترکیه درخواست خود را تسلیم نمایند. درخواست شما در نزدیک ترین ایستگاه پلیس محلی شعبه Foreigner’s به کارفرمای شما ارائه می گردد . برای شما امکان پذیر نخواهد بود شروع کار تا زمانی که برای شما ویزای کار ترکیه ، اجازه کار ترکیه ، و اجازه اقامت ترکیه صادر شده باشد .

تمدید اجازه کار در ترکیه :

اجازه کار در ابتدا برای یک دوره یک ساله می شود . اگر شما نیاز به تمدید مجوز کار خود دارید ، باید شما باید برای تمدید در عرض ۴۵روز ، اجازه اقامت کار شما در آخرین لیست مشاغل مورد نیاز ترکیه موجود و بر اساس آن در خواست خود را صادر نمایید . اجازه کار تمدید شده شما به مدت ۲ سال تمدید خواهد شد و اعتبار خواهد داشت . در صورتی که شما مجدد پس از مدت دوسال نیاز به تمدید آن اشته باشید و تمام موارد فوق الذکر را دارا بودید ، این بار برای شما به مدت سه سال تمدید خواهد شد .

در صورتی که شما طی مدت هشت سال متوالی در ترکیه اقامت داشته باشید و مجوز کاری شما تمدید شود ، می توانید برای اجازه کار دائم ترکیه اقدام نمایید و در خواست آن را تسلیم نمایید . لذا شما برای تسلیم مدارک و مستندات خود باید به دفتر وزارت کار و امور اجتماعی در آنکارا مراجعه نمایید .

اجازه کار مستقل :

اگر شما در ترکیه از نظر قانونی برای حداقل ۵ سال بدون وقفه کار کرده شما واجد شرایط برای اجازه کار مستقل خواهید بود ، لذا به شما اجازه می دهد تا شما را به عنوان فردی که خود اشتغالی می کند ، کار می کند . این یک نقطه عطف مهم است اگر هدف نهایی شما این است که شروع کسب و کار خود را در ترکیه راه بیندازید .این درخواست برای اجازه کار مستقل از طریق وزارت کار و امور اجتماعی در آنکارا پیگیری خواهد شد و باید به وزارت کار و امور اجتماعی در آنکارا مدارک و اسناد تسلیم گردد .

 

منابع

https://www.justlanded.com/english/Turkey/Turkey-Guide/Visas-Permits/Work-permits-for-Turkey

http://www.csgb.gov.tr/En

 

ساسان عیسی زاده

درباره ما:

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

فروش و اجاره سوییت و آپارتمان به صورت سالانه و ماهانه و روزانه

Top