مجموعه ها

بیت کوین

شرایط اقامت در ترکیه

هر روز تعداد زیادی از افراد از کشورهای مختلف مانند ترکمنستان ازبکشتان و قزاقستان و قرقیزستان و روسیه و … از طریق این شرکت برای اخذ اقامت ترکیه اقدام می کنند. شما هم میتوانید برای مشاوره با بخش ویزا و اقامت شرکت گلوبال کادرو با ما تماس بگیرید یا به دفتر ما در استانبول مراجعه کنید.

برای شروع و طرح موضوع کافیست ب ادفتر ما ترکیه در از طریق واتس آپ وایبر ویا تلگرام با ما تماس برقرار کنید.

شماره واتس آپ و تلگرام: 09128808300 و 00905309039111

اطلاعات تکمیلی:

هر ایرانی با پاسپورت معتبر حق حضور 3 ماه از هر 6 ماه را بدون اخذ اقامت در ترکیه را دارد ( این امتیاز شامل فارسی زبانان افغانی و تاجیک نمی شود )

طبق قوانین جدید وزارت کشور ( امور داخله) جمهوری ترکیه اتباع خارجی میتوانند متقاضی اخذ کارت یکساله شوند. این بدان معنی است که اتباع افغانی از هنگام ورود به ترکیه خواهند توانست حدود8-9 ماه به صورت مستمر در ترکیه اقامت نمایند. اخذ این نوع اقامت برای کسانی که قصد خرید ملک در ترکیه را دارند الزامی است.

در صورت تمایل فرد به حضور بیش از 3 ماه در ترکیه اخذ اقامت ترکیه الزامی می باشد .

از آوریل 2014 مسئولیت ارائه اقامت به خارجیان در ترکیه از اداره امنیت ترکیه به اداره مهاجرت ترکیه محول گردیده و امور خارجیان توسط این ارگان مدیریت می شود .

در حال حاضر مرجع قانونی ارائه اقامت به خارجیان قانون شماره 6458 مورخ 4 آوریل 2013 می باشد که در تاریخ 11 آوریل 2013 در روزنامه رسمی ترکیه چاپ و از 11 آوریل 2014 اجرائی شد .

 

تابعیت چیست؟ اقامت چیست؟

تابعیت و اخذ تابعیت اصولا رابطه سیاسی و معنوی است که شخص را به دولت معینی مربوط می سازد. تابعیت از طریق تولد جزء اصلی ترین انواع تابعیت محسوب می شود. این تابعیت ، تابعیتی است که با تولد شخص شروع شده و در طول زندگی ادامه می یابد و از دو روش خاک یا خون حاصل می شود . معمولا این تابعیت غیرارادی وتحمیلی است. به این مفهوم که چنان چه برای مثا لشخصی در ایران متولد شود بر اساس مفاد قانون ما خواه نا خواه ایرانی محسوب می شود. البته به شرط اینکه شروط دیگری نظیر پدر ایرانی هم لحاظ شده باشد. بنابراین کسی که دارای تابعیت ایرانی ازطریق تولد شد نمی تواند تابعیت را انتخاب کند بلکه تابعیت بر او تحمیل می شود. ترک این نوع تابعیت نیز مستلزم رعایت شرایط حقوقی خاص می باشد. برای مثال: ماده 988 قانون مدنی ایران مقرر نموده اتباع ایرانی نمی توانند ترک تابعیت کنند مگر با رعایت چهار شرط مذکور در ماده فوق.

اخذ تابعیت در ترکیه ازطریق تولد از طریق خون بوده مگر که تصویب قوانین جدید این وضع را تغییردهد. دربسیاری ازکشورها تولد در آن کشور عامل اصلی اخذ تابعیت نیست ولیکن ازموارد تاثیرگذار محسوب می شود. در کشورهایی که تابعیت آنها از طریق خون می باشد تولد عامل اخذ اقامت نمی باشد.

برای آشنایی با انواع اقامت ترکیه موارد مورد نظر را مطالعه کنید.

 

اخذ اقامت یکساله ترکیه

اقامت یکساله ترکیه بکی از مطلوب ترین راهای حضور قانونی شما در ترکیه است که با استفاده از آن امکان افتتاح حساب بانکی ، اجاره خانه و بنام کردن آب و برق و گاز و تلفن و خط تلفن را می یابید. حد نصاب لازم برای اخذ اقامت لازم در ترکیه 5 سال اقامت موقت است که شامل اقامتهای کاری ، ازدواج و خرید ملک می شود و در هنگام اخذ اقامت دایمی برای دارندگان اقامت دانشجویی و این نوع اقامت یکساله ، نصف روزهای اقامت شما با این نوع اقامتها برای اخذ اقامت دایم مد نظر قرا داده می شود.

طبق قانون جدید مهاجرتی ترکیه ، مدت این اقامت یکسال می باشد و در حال حاضر ارزانترین و سهل الوصول ترین نوع اقامت ترکیه محسوب می شود . این نوع اقامت جهت نیاز توریستها و مسافرانی که موقتا در ترکیه حضور خواهند داشت تصویب شده و با این نوع ویزا، شما اجازه کاررسمی در ترکیه یا اجازه تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت. اما این به آن معنا نیست که شما به هیچ عنوان نمیتوانید کار کنید. بلکه فقط مشاغلی که الزاما باید بیمه شوید را نمی توانید پیشه کنید. شما می توانید بیزنس شخصی خودتان را استارت بزنید یا غیر رسمی تا هر میزان دوست دارید کار کنید. اگر هم بخواهید بعدها کار رسمی انجام دهید یا تحصیل کنید به آسانی می توانید نوع اقامت خود را تغییر دهید و گرفتن اقامت یکساله به معنی محرومیت شما از کار یا تحصیل نیست بلکه در شرایط خاصی هم امکان تحصیل و هم امکان کار رسمی وجود خواهد داشت. برای مشورت در چنین مواردی می توانید با کارشناسان ما در تهران یا استانبول تماس بگیرید.

موسسه حقوقی گویا سند به عنوان یک موسسه ثبت شده و رسمی در تهران که در حال حاضر تنها نماینده رسمی موسسه مهاجرتی و مسافرتی گلوبال کادرو استانبول در ایران است افتخار دارد ضمن عقد قرارداد رسمی با متقاضیان اقامت در ترکیه که توسط وکیل پایه یک دادگستری و به عنوان وکیل مهاجرتی شما عمل میکند حافظ تمامی حقوق شما در این مورد باشد.

برای اخذ اقامت یکساله ترکیه ابتدا لازم است شما بصورت قانونی به این کشور ورود کرده و درخواست وقت از اداره مهاجرت نمایید . و در موعد مقرر با مدارک در اداره مهاجرت حاضر شده اقدام نمایید. موسسه حقوقی گویا سند بر اساس قرارداد موجود با کارگزار خود در کشور ترکیه نسبت به اخذ وقت زودتر از موعد از اداره مهاجرت انجام امور بیمه و ترجمه رسمی مدارک و .. اقدام و از ابتدا تا انتهای پروسه شما را همراهی میکند. پس از عقد قرارداد با این موسسه در تهران نسبت به تهیه مدارک شما و برنامه ریزی جهت ورود و حضور در اداره مهاجرت توسط موسسه بین المللی گلوبال کادرو که به عنوان کارگزار موسسه حقوقی گویا سند در استانبول عمل می کند صورت خواهد گرفت.

در هنگام مراجعه به دفتر موسسه در تهران نیاز به پاسپورت نبوده و پس از دریافت مشاوره رایگان اولیه با ارائه کارت ملی و انعقاد قرارداد نسبت به تهیه مدارک شما اقدام می شود.

مدارک لازم برای اخذ اقامت عبارتند از : پاسپورت – شناسنامه – 4 قطعه عکس

برای تعیین وقت مشاوره اولیه با ما تماس بگیرید.

 

اقامت از طریق سرمایه گذاری

با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی موسسه مشاوره بازاریابی و خدمات مهاجرتی گلوبال کادرو از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد .

اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتیکه شما 5 سال بطور مداوم بطور رسمی در ترکیه مشغول به کار باشید پس از 5 سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان دریافت اقامت دائم از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم.

 

اقامت ترکیه از طریق ازدواج :

زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت دائم را نمایید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد

ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد

فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه نباشد

ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد.

جهت اخذ اطلاعات بیشتر از شرایط ازدواج در ترکیه به منوی ثبت ازدواج در ترکیه مراجعه نمائید

 

اقامت ترکیه از طریق استخدام

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کار بدست آورید این است که یک شرکت ترکیه ای شما را بعنوان پرسنل بپذیرد برای کسب این نوع اقامت، شما باید تخصص ویژه ای برخوردار باشید و در زمان درخواست شرکت ترکیه ای به همکاری با شما، طبق آمار وزارت کار و رفاه ترکیه، نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما بیکار باشد .   با ملاحظه نکته فوق و وضعیت کار در ترکیه و شرایط خاص ایرانیان می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است. پس تنها راه ممکن دریافت اقامت کاری ترکیه،   از طریق ثبت شرکت است.

اقامت دائم ترکیه و پاسپورت ترکیه به خارجیانی ارائه میشود که دارای 5 سال اقامت کاری ترکیه بوده و بیمه ایشان توسط کارفرما مرتب پرداخت میگردد.

برای اخذ اقامت کاری 2 راه وجود دارد یا ثبت شرکت ترک و فعال نشان دادن شرکت در این 5 سال با استخدام کادر ترک در این شرکت و یا استخدام شدن در یک شرکت معتبر مورد تایید وزارت کار ترکیه و واریز بیمه از طریق این شرکت .

ما در ارتباط با هر دو گزینه آماده ارائه خدمات به علاقه مندان دریافت اقامت کاری هستیم.

1 – با ثبت شرکت ترک مطابق ضوابط خواسته شده توسط سازمان کار و امور اجتماعی، دریافت اقامت کاری شما را تضمین میکنیم و تمهیدات لازم جهت تمدید دو ساله اقامت کاری را انجام میدهیم

2 – برای دوستانی که علاقه ای به ثبت شرکت در ترکیه ندارند نیز ما امکان دریافت اقامت کاری از طریق عقد قرارداد کاری با کارفرمای مورد تایید وزارت کار را داریم .

قانون اخذ اجازه کار در ترکیه:

آخرین قانون مربوط به اشتغال خارجی‌ها در ترکیه در تاریخ 2003/03/06 به تصویب رسیده است. مطابق این قانون، اجازه کار که قبلا از سوی چندین مرکز ارائه می‌شد، تنها از یک مرکز ارائه می گردد.

بر اساس قانون شماره ۴۸۱۷ سه نوع اجازه کار پیش بینی شده است.

این سه نوع شامل اجازه کار مدت دار و نامحدود برای کارکنان وابسته و کارکنان مستقل و موارد استثنائی می‌باشد.

بر اساس این قانون، خارجی‌ها می‌توانند از اجازه کار مدت دار و یا نامحدود با به جا آوردن شرایط مورد نیاز، استفاده کنند.

مدت اعتبار اجازه کار مدت دار بر اساس قرارداد کار یک سال بوده و برای کار در محل کار مشخص و حرفۀ خاصی صادر می‌گردد. پس از پایان یک سال اجازه کار برای همان شغل و محل کار تا سه سال دیگر تمدید می‌شود. پس از سه سال نیز این مجوز تا شش سال می‌تواند تمدید گردد.

درصورتیکه یک تبعه خارجی حداقل هشت سال به صورت مداوم اقامت ترکیه را دارا بوده و شاغل باشد، اجازه کار دائم بدون در نظر گرفتن شرایط اشتغال در ترکیه و نیز بدون محدودیت جغرافیائی ، صادر می‌شود.

برای خارجی‌هایی که حداقل پنج سال در ترکیه به صورت بلاانقطاع اقامت داشته و نیز درصورتیکه در این مدت پیش کارفرمائی اشتغال نداشته باشند مجوز اشتغال مستقل صادر می‌گردد. شرایط اعطاء مجوز کار استثنائی با قانون محدود شده است. اجازه کار این افراد از کارکنان مستقل و وابسته متمایز بوده و از نظر زمان محدودیت نخواهد داشت.

خارجی‌ها برای اخذ مجوز کار از کشور متبعوشان و یا کشور محل اقامت دائمشان می‌توانند به نمایندگی‌های جمهوری ترکیه در آن کشور مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، درخواست مذکور توسط نمایندگی‌های خارج از کشور به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال خواهد شد. ظرف سه روز از زمان ارائه درخواست متقاضی اشتغال در ترکیه به نمایندگی خارج از کشور، مدارک لازم از سوی کارفرما به وزارت کار و اموراجتماعی تحویل داده می‌شود. پس از صدور اجازه کار توسط وزارت کار، متقاضی می‌بایستی ظرف نود روز به نمایندگی خارجی ترکیه مراجعه و ویزای کار دریافت نماید. در صورتیکه متقاضیان اجازه کار در ترکیه دارای اقامت حداقل شش ماهه باشند شخصا و یا کارفرمایشان می‌تواند مدارک لازمه را به وزارت کار تحویل نماید. همچنین در این صورت نیازی به اخذ ویزای کاری ترکیه پس از تائید اجازه کار موجود نمی‌باشد.

برای تمدید مدت اجازه کار حداکثر تا ۱۵ پس از پایان مدت مجوز و نیز دو ماه پیش از پایان مدت اعتبار آن می‌بایستی به وزارت کار ترکیه مراجعه شود. وزارت کار مکلف است که حداکثر ظرف نود روز به پرونده متقاضی رسیدگی کرده و نیتجه را ابلاغ نماید. ولی درصورتیکه مدارک پرونده ناقص باشد این مدت پس از تکمیل پرونده تا نود روز طول خواهد کشید. وزارت کار ترکیه می‌تواند از منابع امنیتی در مورد شخص مورد نظر تحقیق نماید.

پس از پایان کار بررسی پرونده، وزارت کار می‌تواند درخواست را بپذیرد ویا آن را رد کند. درصورتیکه وزارت درخواست متقاضی را به تائید برساند، متقاضیانی که از دفاتر نمایندگی ترکیه درخارج از کشور مراجعه کرده اند می‌بایستی ویزای کار از همان محل دریافت داشته و به اداره اتباع خارجی در ترکیه مراجعه نمایند و متقاضیانی که ار داخل ترکیه مراجعه کرده اند مستقیما می‌توانند به اداره اتباع خارجی در پلیس آن استان مراجعه نمایند.

درصورتی که درخواست اشتغال در ترکیه رد شده باشد، متقاضی می‌تواند ظرف سی روز پس از ابلاغ نتیجه درخواست تجدید نظر کرده و به نتیجه اعتراض نماید. درصورتیکه وزارت کار به اعتراض پاسخ منفی دهد، متقاضی می‌تواند به دادگاه شکایت نماید

خدمات ما :

در حال حاضر با توجه به محدودیتهای اعمال شده بر کارفرمایان برای استخدام کادر خارجی، معمول ترین راه برای کسب ویزای کاری ترکیه ، ثبت شرکت در ترکیه و اخذ شرایط اقامت کاری ترکیه از این طریق می باشد .

ما زمان ثبت شرکت شرایط لازم برای اخذ اقامت را که بسیار حساس و تخصصی میباشد را در نظر گرفته و مسئولیت اخذ اقامت را نیز بعهده میگیریم . کلیه مدارک لازم برای اخذ اقامت از طرف ما آماده می‌شود و سعی می‌کنیم که در اولین درخواست درخواستمان پذیرفته بشود.

دومین راه اخذ اقامت کاری ترکیه بدون ثبت شرکت و از طریق قرارداد با شرکت های معتبر ترکیه و معرفی شما بعنوان کادر رسمی این شرکت به اداره کار .

در مورد هزینه اخذ اجازه کار و اخذ اقامت و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

اقامت خرید ملک در ترکیه

این نوع اقامت سالهاست به خریداران املاک ترکیه که طبق قوانین سابق ( قانون عمل متقابل) حق خرید مستقلات در ترکیه را داشتند ( اتباع اتحادیه اروپا و آمریکا ) ارائه میشده و با توجه تصویب قانون جدید در ارائه حق خرید املاک به دارندگان پاسپورت ایرانی، قوانین اقامتی و مهاجرتی ترکیه نیز در حال طی مراحل اداری و هماهنگی با قانون جدید املاک ترکیه می باشد.

برای گرفتن این نوع اقامت شما نیازی به ثبت شرکت ندارید و علاوه بر اینکه هزینه های ثبت و نگهداری شرکت را نخواهید پرداخت و درصورت خرید ملک با مشورت و همراهی شرکت مشاوره رز و عدم خرید ملک با قیمت گران ، شاهد افزایش قیمت و سود سرمایه گذاری در بخش املاک ترکیه خواهید بود .

اصلاحات مربوط به قانون اسناد ملکی و مستغلات و زمین

 

                                                                                                               قانون شماره 6302

ماده 1- ماده 35 قانون شماره 2644 مصوب تاریخ 22-12-1934 در خصوص اسناد ملکی بصورت زیر اصلاح میگردد.

” ماده 35- اشخاص حقیقی تبعه خارجی و شهروند کشورهایی که لیست آنها از سوی هیات وزیران اعلام شده است می توانندبه شرط رعایت چهارچوب های مربوط به مصالح و منافع کشور و با رعایت قوانین بین المللی متقابل میان کشور تابعه و ترکیه می توانند املاک را در ترکیه به تملک قانونی خود درآورند. میزان کل زمین و اموال غیر منقول تحت تملک اتباع خارجی در کل کشور یا هرنوع تملکی که حقوق مشابهی را به اتباع خارجی بدهد نبایستی در هر شهرستان بیشتر از ده درصد کل مساحت قانونی آن شهرستان بوده و هر فرد خارجی نمی تواند بیشتر از سی هکتار زمین را در کل کشور به تملک خود درآورد لکن هیات وزیران اختیار دارد در مورد افراد بخصوصی این میزان حق تملک فردی را تا میزان دوبرابر آن (60 هکتار/مترجم) در نظر بگیرد.

اشخاص حقوقی و شرکتهای تجاری ثبت شده در کشورهای خارجی که بر اساس قوانین کشور خودشان ثبت شده اند نیز در چهارچوب قوانین مربوط به اشخاص حقیقی می توانند به صورت محدود اموال غیر منقول را تحت تملک درآورند و اشخاص حقوقی خارجی به جز شرکتهای تجاری نمی توانند چنین حقوقی در خصوص خرید اموال غیر منقول در ترکیه داشته باشند. درخصوص اسناد رهنی محدودیتهای ذکر شده در فوق چه خریدار شخص حقیقی خارجی باشد و چه شرکت تجاری قابل اعمال نمی باشد.

بر اساس تصمیم هیات وزیران اعطا چنین حقوقی به اشخاص حقیقی خارجی یا شرکتهای تجاری که در کشورهای دیگر و درچهارچوب قوانین آن کشورها ثبت شده اند میتواند در مقاطع مختلف زمانی و با توجه به رفتار متقابل کشورها یا با توجه به شخص مورد نظر یا کشور خاص یا محدوده جغرافیایی معین یا در زمان خاص یا نسبت مساحت خرید یا نوع و اوصاف دیگر ، محدود ، ممنوع یا متوقف گردد.

اشخاص حقیقی یا شرکت های تجاری ثبت شده در کشورهای خارجی در صورت خرید زمین جهت احداث ساختمان به مدت دوسال از تاریخ خرید مهلت دارند نقشه ساختمان مورد نظر برای احداث را به وزارتخانه مربوطه ارائه نمایند و پس از تعیین زمان اتمام پروژه توسط وزارتخانه مورد نظر در محل مشخص شده برای درج بنچاق سند ملکی اطلاعات لازم را درج و به منطقه ثبتی تابعه ارسال می نماید و اتمام یا عدم اتمام پروژه در موعد مقرر توسط وزارتخانه متبوع مورد پیگیری و نظارت قرار میگیرد.

در خصوص نقشه مناطق ممنوعه نظامی و مناطق حفاظت شده و استراتژیک وزارت دفاع موظف است در مهلت مقرر شده به مدت یکسال پس از اجرای این قانون و همچنین در مورد هرنوع تغیرات بعدی در مهلت یکماهه موارد را به اداره کل ثبت اسناد و املاک اعلام نماید. وزارت کشور نیز بایستی در خصوص مناطق ویژه حفاظتی در مهلت فوق الذکر نقشه ها و محدودیت های مورد نظر خود را به اداره کل ثبت اسناد و املاک اعلام نماید. یکسال پس از اجرای این قانون و بر اساس نقشه های ارسال شده به اداره کل ثبت اسناد و املاک اجرای این موضوع صورت می گیرد.

در مواردی که ماده حاضر نقض گردد وزارتخانه مربوطه که تخلف در حوزه اختیارات آن صورت گرفته است یا ادارات تابعه آن پس از کشف موارد تخلف و نقض قانون اعم از عدم مراجعه به وزارتخانه مربوطه در موعد مقرر یا عدم ارائه نقش پروژه در موعد مقرر یا عدم رعایت محدودیتهای ذکر شده در بند اول این ماده یا تملک بواسطه ارث و میراث در صورت عدم تسویه توسط مالک ضمن ارائه به وزارت دارایی در مدت یکسال بفروش رسیده و تمامی حقوق صاحبان حق به آنها مسترد میگردد.

ماده 2- ماده 36 قانون شماره 2644 بصورت ذیل تغیر می یابد:

ماده 36- به استثنا اشخاص معین شده در ماده 28 قانون 5901 شهروندی در جمهوری ترکیه مصوب 29-5-2009 اشخاص حقیقی که پنجاه یا بیش ازپنجاه درصد از سهام شرکتهای تجاری ثبت شده در کشورهای خارجی بر اساس قوانین آن کشورها و سازمانهای بین المللی را دار هستند یا در اساسنامه آنها بعنوان اعضا هیات مدیره ذکر شده است می توانند در شرکتهای ثبت شده در ترکیه اکثریت سهام را در اختیار داشته و اختیار عزل و نصب یا خرید ملک در ترکیه یا تعیین موضوع فعالیت شرکتها را بصورت محدود داشته باشند.

همچنین این قانون در خصوص شرکتهای ذکر شده در پاراگراف فوق در صورت شراکت یک فرد خارجی بصورت مستقیم یا غیر مستقیم و از خلال یک شرکت خارجی در ثبت شرکت در ترکیه و در صورت تعلق پنجاه درصد یا بیش از پنجاه درصد سهام شرکت نهایی ثبت شده در ترکیه به سرمایه گذار خارجی ، خرید پنجاه درصد یا بیش از پنجاه درصد از سهام شرکت های ترکیه ای دارای اموال غیر منقول توسط سرمایه گذار خارجی بصورت مستقیم یا غیر مستقیم و یا افزایش سهام خارجیان در نقل و انتقال سهام شرکتهای دارای اموال غیر منقول نیز جاری و ساری می باشد.

ضمن محفوظ بودن محدودیتهای ذکر شده در قانون مربوط به مناطق ممنوعه نظامی و مناطق حفاظتی نظامی به شماره 2565 مصوب تاریخ 18-12-1981 و در صورت خرید ملک در موارد ذکر شده در ماده 28 همان قانون این شرکتها بایستی مجوزهای لازم را ازفرماندهی کل نیروهای مسلح آن منطقه یا موسسات و سازمانهایی که آنها این وظیفه را محول نموده اند اخذ نمایند و در صورت خرید اموال غیرمنقول در مناطق حفاظت خصوصی بایستی از فرمانداری منطقه مجوز لازم دریافت گردد. موارد ذکر شده در این پاراگراف در چهارچوب موارد امنیت ملی کشور ارزیابی و تفسیر می گردد.

در محدوده موارد ذکر شده در فوق خرید اموال غیر منقول توسط خارجیان با محدوودیتهای ذکر شده و در سایر موارد برخوردار از حقوق و مسئولیتهای شهروندان ترکیه می باشد.

در خصوص اسناد رهنی که اموال غیر منقول قابلیت نقد شوندگی دارند ، همچنین در خصوص حقوق ناشی از ادغام شرکتها یا انشقاق آنها و انتقال حقوق از یک شرکت به شرکت دیگر بصورت محدود یا در خصوص شهرکهای صنعتی یا شهرکهای فن آوری یا مناطق آزاد که مناطق خاص سرمایه گذاری هستند به شرط رعایت قوانین و ضوابط مربوط به انتقال حقوق محدود و رعایت مهلت های قانونی ذکر شده ماده قانونی مربوط به فرایندهای اداری یا فروش جهت وصول مطالبات موضوع قانون بانکداری شماره 5411 مصوب تاریخ 19-10-2005 اجرا نمی گردد.

تملک های قانونی انجام شده بر اساس این ماده در فواصل زمانی معین توسط فرمانداری های مناطق و بررسی های دوره ای اسناد املاک مورد تحقیق و بررسی قرار می گیرد.

در مواردی که متناقض با این ماده تملکی صورت گرفته باشد و موضوع پس از بررسی ناقض قانون و محدودیتهای ذکر شده تشخیص داده شود وزارت دارایی مهلتی که مقرر می نماید مالک را ملزم به فروش می نماید و در صورت عدم اقدام مالک راسا نسبت به فروش آن و اعطا حقوق صاحبان حق اقدام می نماید.

اصول و ضوابط مربوط به این ماده قانونی پس از اخذ نظر موسسات و سازمانهای ذی ربط از سوی نهاد تاسیس شده توسط وزارت اقتصاد اجرایی می گردد.

ماده 3- به قانون شماره 2644 ماده ضمیمه ذیل اضافه می گردد:

ماده ضمیمه 1- مدیریت ثبت اسناد املاک کشور در صورت عدم انجام مربوط به انحصار وراثت متوفی به مدت حداکثر تا دوسال پس از وفات فرد می تواند نسبت تنظیم برگه انحصار وراثت اقدام و به مرجع قضایی مراجعه نماید و مدیریت ثبت اسناد املاک بر اساس انحصار وراثت موجود اسناد مربوطه را بروز می نماید و مدیریت ثبت و اسناد و املاک در جریان انجام این فرایند از پرداخت هرنوع مالیات و مبالغ تمبر یا تصویر یا عوارض معاف می باشد.

ماده 4- بند ب و ج از ماده 13 قانون ثبت اسناد و املاک کشور به شماره 3402 مصوب مورخ 21-6-1987 بصورت ذیل تغیر می یابد:

ج) فردی که به مدت بیست سال بدون هرگونه مناقشه غیاب وی ثابت شده باشد یا بر غیاب وی حکم صادر شده باشد بعنوان فرد غایب تلقی می گردد.

ماده 5- تاریخ اجرا قانون

  • ماده 2 این قانون پس اسه ماه پس از انتشار آن اجرایی است
  • مواد دیگر این قانون بلافاصله پس از انتشار اجرایی است

       ماده 6- اجرای این قانون بر عهده هیات وزیران است.

 

اقامت دانشجویی ترکیه

برای گرفتن این نوع اقامت اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه و ارائه مدارک مورد درخواست دانشگاه از قبیل   GRE ,TOMER, ALES, TOEFL, IELTS که در هر دانشگاه متفاوت می باشد، الزامی می باشد . پس از اخذ پذیرش از دانشگاه ترکیه، اداره امنیت به شما اقامت دانشجوئی ترکیه با اعتبار یکساله میدهد که تا زمان اتمام تحصیل قابل تمدید می باشد.

ساسان عیسی زاده

درباره ما:

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

فروش و اجاره سوییت و آپارتمان به صورت سالانه و ماهانه و روزانه

Top